Rüzgarı Yüzünde Hissetmek







    Hepinize uzun bir aranın ardından merhaba !
Sınavlar, ödevler, makaleler derken kendimi kaybettiğim iki aylık bir dönemden yeni çıktım. Çıkar çıkmaz da yazmaya koyuldum ancak hemen kitap yorumlarıyla dönmek istemedim.

    Aslında benim için bu yoğunluk sadece iki aydan ibaret değildi. Şubat ayından beri yepyeni bir döneme girmiştim ve şu anda da o yöne doğru gitmeye devam etmekle yönümü değiştirmek arasında bir noktadayım. Neler olacağını bilmeme duygusu her ne kadar huzursuz edici olsa da rüzgarı yüzünüzde hissetmek ve gideceğiniz yönü ona bırakmak bazen en doğrusu oluyor. Şimdilik esinti yeni başlıyor ...

    Geçen zamanda hayatıma yepyeni insanlar girdi ve hepsi de kalıcılığını sürdürecek değerde; yepyeni şeyler öğrendim, kendimle ilgili yepyeni şeyler keşfettim. Kitap okumadım mı ? Bir sürü kitap okudum fakat uzun bir süredir roman okumaktan uzak kaldım. Sınavlarımla vedalaşır vedalaşmaz Haruki Murakami'nin yeni çevrilen kitabına başladım: Rüzgarın Şarkısını Dinle. Bitirir bitirmez yazarım ama yazılacak o kadar kitap birikti ki hangisiyle nasıl başlarım bilemiyorum. Pek çok film ve dizi de izledim. Arasında beğenmediğim, beni etkilemeyen yoktu diyebilirim. Umarım en kısa zamanda burada hepsini konuşuyor ve paylaşıyor olurum.

    Sınavlarımın bitmesiyle çok rahat bir döneme girmedim aslında; yepyeni deneyimler için çalışmaya devam ediyor olacağım. Ama blogda yazmama engel olmayacak diye düşünüyorum şimdilik.

Hepimize keyifli bir hafta diliyorum;
Sevgiler...

Not: Size okurken dinlemeniz için bir de şarkı bırakıyorum. Rüzgarı hissettirir umarım...

https://open.spotify.com/track/0fdYaOG3Dp8t6fhW5Cel84?si=aTpA5NUGTxSKm7DxgjugSw

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bir Gürgen Dalıyım

Kemal Tahir - Yorgun Savaşçı

Bizim Büyük Çaresizliğimiz (Film)